Sober October | För arbetsplatser
16897
page,page-id-16897,page-child,parent-pageid-14468,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

För arbetsplatser

Gå med som arbetsplats

Många av de effekter som kan upplevas under en månad utan alkohol är positiva både för den enskilda människan och för arbetsplatsen. Piggare och hälsosammare medarbetare, som kanske upptäcker träning och andra hälsofrämjande aktiviteter har alla förutsättningar att göra ett ännu bättre jobb tillsammans.

Helt naturligt är det enklare att känna pepp och motivation kring att delta i Sober October om det är många som gör det ihop. Därför erbjuder vi ett färdigt företagsmaterial, som kan användas av till exempel personalgrupper eller avdelningar på företag och organisationer. De som går med som arbetsplats i Sober October får tillgång till både kampanjmaterial och material anpassat för arbetsplatser.

För att inspirera så många som möjligt att delta kan det till exempel erbjudas en extra friskvårdstimme under oktober för deltagarna. Eller varför inte dra igång en träningsgrupp, som träffas och kör ett pass varje vecka? Här nedan har vi tagit fram två idéspår för arbetsplatser:

Sober October. Drick mindre – upptäck mer.

Sugen på en månad fylld av nya hälsosamma upplevelser? Under Sober October kan alla vi som vill testa att skippa alkohol se vilka effekter vi upplever att det får.

Dessutom avslutar vi varje fredag med något hälsosamt tillsammans. På arbetstid!

Sober October. Jobba mindre – må bättre.

Är det möjligt att jobba färre timmar, må bättre och prestera typ lika bra? Vi testar!

Alla på företaget som kör en Sober October får en extra friskvårdstimme i veckan under oktober månad.

Det är roligare tillsammans

Det finns naturligtvis inga krav på hur just respektive företag eller organisation väljer att peppa sina medarbetare att vara med i Sober October. Men erfarenheten säger att det är enklare och mer motiverande att genomföra den här typen av satsningar tillsammans med andra.

Intresserad?

Det kostar inget att ni är med, men önskar ni beställa vårt kit med samtalskort, Soberguiden och ett par affischer så sätter vi ihop ett prisförslag till er beroende på hur många enheter ni önskar.

För mer information om kampanjen och beställning av material, kontakta oss!