Sober October | Soberchallenge
16516
page,page-id-16516,page-child,parent-pageid-14468,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Soberchallenge

Under oktober kommer vi att utmana er varje vecka.

 

Den första utmaningen kommer du kunna se här och i appen den 1 oktober.

Slentrianmässigt drickande är varken roligt eller nyttigt. Här vill vi slå ett slag för nyktra valmöjligheter och väcka en tanke kring hur vi dricker alkohol. Det ska vara lika naturligt att välja ett alkoholfritt alternativ i baren som en slentrianmässig ”stor stark”.

För många är det en huvudvärk att ifrågasätta alkoholnormen – med Sober October-appen hoppas vi kunna inspirera och göra det lättare. För vem gillar inte att vinna priser?

 

 

Regler

Varje vecka under oktober presenteras en ny utmaning i appen. Utför du veckans utmaning behöver du bara under lördag eller söndag bekräfta att du klarat uppgiften och uppge en kort motivering till varför du vill vinna. Då registreras ditt resultat och du är automatiskt med och tävlar om finfina priser.

 

Vi uppmuntrar gärna att delta som lag – tillsammans med sina arbetskamrater eller familj och vänner är sporrande och kan ge extra draghjälp, dessutom ökar ju vinstchanserna. Ett lag skapas i appen och ska bestå av minst tre personer. Som deltagare kan du max ingå i ett lag och det är grundaren till laget som bjuder in sina medkämpar. För att vinna som lag, behöver samtliga i laget ha utfört veckans utmaning, bekräftat detta och skrivit en rad om varför just ni vill vinna.

 

För extra motivation – tagga gärna med #soberchallenge när ni utför veckans utmaning, då hjälps vi åt att inspirera och peppa varandra.

 

Vinnare utses av projektgruppen som arbetar med kampanjen och kan ej överklagas. Varje vecka utses en enskild vinnare och ett vinnande lag som kontaktas via den mailadress som registrerats i appen. Har du riktigt tur kan du alltså vinna båda priserna!

 

Vinnare vecka 44

Birgitta vinner boken Alkoholfritt till maten av Richard Man och ett Delicard Unlimited till ett värde av 549 kronor.

Laget Mazarin får två flaskor äppelmust från GodDryck samt ett presentkort på något som hela laget kan ta del av.

 

Vinnare vecka 43

Ing-Marie vinner boken Alkoholfritt till maten av Richard Man och ett Delicard Unlimited till ett värde av 549 kronor.

Enheten för Folkhälsa & Trygghet i Sandviken får två flaskor äppelmust från GodDryck samt ett presentkort på något som hela laget kan ta del av.

 

Vinnare vecka 42

Charlotte Neumann vinner boken Alkoholfritt till maten av Richard Man och ett Delicard Unlimited till ett värde av 549 kronor.

Lag Eggplants får två flaskor äppelmust från GodDryck samt ett presentkort på något som hela laget kan ta del av.

 

Vinnare vecka 41

Ann-Marie Öst vinner boken Alkoholfritt till maten av Richard Man och ett Delicard Unlimited till ett värde av 549 kronor.

Lag BättreMarklund får två flaskor äppelmust från GodDryck samt ett presentkort på något som hela laget kan ta del av.

 

Vinnare vecka 40

Filip Ershag vinner boken Alkoholfritt till maten av Richard Man och ett Delicard Unlimited till ett värde av 549 kronor.

Lag Bayhill Hemavan får två flaskor äppelmust från GodDryck samt ett presentkort på något som hela laget kan ta del av.

Sober Oktober, genrebild till annonskampanj