Bli partner till Sober October

Nyfiken på en hälsosammare arbetsplats? Sober October inbjuder företag, organisationer och myndigheter att vara med och utmana normer och främja hälsa genom att uppmuntra till en alkoholfri månad. Anslut er till tusentals andra som redan bidrar till en mer medveten och hälsosammare framtid. Under oktober utmanar vi alkoholnormen, drick mindre och upptäck mer!

soberoctober_dekor_peace

Vår mission

På Sober October är vårt mål att skapa medvetenhet och inspirera till en mer hälsosam livsstil utan alkohol. Vi tror att verklig förändring börjar med att utmana etablerade sociala normer och att varje steg mot mer alkoholfri livsstil utan pekpinnar är ett steg mot ökad livskvalitet för alla.

 

Varför bli partner? 

Som partner till Sober October får din organisation möjlighet att: 

Visa ledarskap i samhällsansvar: Genom att stödja en alkoholfri månad visar ni ert engagemang för era medarbetares välbefinnande och bidrar aktivt till en positiv samhällsförändring.

Förbättra arbetsmiljön: Främja en sundare arbetsplats där medarbetarna känner sig stödda i sina val för hälsa och välmående.

Öka ert varumärkes synlighet: Som partner får ni synas i våra kampanjer, på vår webbplats och i sociala medier, vilket ökar ert företags erkännande som en hälsomedveten organisation.

Vad ingår i partnerskapet? 

Tillgång till premiuminnehåll: Webbinarier, digitala verktyg, och exklusiva evenemang som är designade för att stärka er organisations hälsoprofil.

Anpassat kampanjmaterial: Använd våra skräddarsydda affischer, digitala annonser och Sober October-logotyper för att sprida budskapet internt och externt.

Dedikerad support: Våra kampanjexperter finns här för att hjälpa till med att implementera kampanjen på er arbetsplats och anpassa aktiviteter efter era unika behov.

Våra partners

Vi samarbetar med en mångfald av partners från kommuner till stora multinationella företag. Varje partner bidrar på sitt sätt till att förändra alkoholkulturen och skapa hälsosammare livsmiljöer.

Kom med oss!

Är du redo att göra en skillnad? Skicka ett mail till oss för att bli en del av Sober October. Tillsammans kan vi dricka mindre och upptäcka mer!